Dacă vreți să aveți o grădină perfectă, copiii de la grupa mare au aflat săptămâna aceasta care sunt activitățile specifice. Am pornit de la ideea că ei sunt mari iubitori de natură, iar ca să putem să ne bucurăm de ea și noi trebuie să avem grijă. Am făcut referire la parc și la cum și cine îl îngrijește, ne-am gândit și la munte unde ei au mers cu siguranță în vacanțe și au văzut cel mai bine natura și am continuat să discutăm despre grădina de flori și grădina de legume.

Am observat la ecranul interactiv muncile specifice anotimpului primăvara și am desfășurat și noi la centrul Joc de Rol, jocuri specifice, am ieșit afară și am studiat copacii și plăntuțele din curtea școlii, iar ziua de vineri ne-a oferit șansa de a derula proiectul Ziua Verde, unde copiii au sădit mușcate, au plantat gutui, meri și magnolie, au semănat gazon și s-au jucat liber cu pământul bucurându-se de timpul petrecut afară. Cu toții au experimentat cu mânuțele în pământ cât de dificil și frumos este să planteze un copac, să îngrijească o floare sau să ude gazonul proaspăt semănat.
Conștientizarea copiilor cu privire la modalitățile de a conserva și menține vii resursele naturale și mediul înconjurător, este o misiune permanentă a dascălilor din Liceul Teoretic Național. Încercăm în fiecare zi prin exemplul nostru să contribuim la o lume mai bună pe toate planurile!

  • primăvara la LTN
  • Grădinița LTN
  • primăvara la LTN
  • primăvara la grădinița LTN