După 5 ani de activitate, Liceul Teoretic Național își continuă misiunea de a oferi elevilor săi o pregătire academică situată la cele mai înalte cote dar și circumscrierea, tot mai aplicată, a tuturor activităților desfășurate, conceptului de “Educație pentru Viață”.

Din această perspectivă ne-am propus să perfecționăm și modalitățile prin care LTN va fi prezent în spațiul public. Sperăm ca prin creșterea transparenței, un public tot mai numeros și interesat de performanțe ridicate în educație, să aibe posibilitatea de a ne cunoaște mai bine, de a se familiariza cu proiectele noastre educative, unice în România.

Lansăm așadar, începând cu luna martie 2017, noul site al Liceului Teoretic Național – oglinda activității și atmosferei din școala noastră, modalitatea rapidă de contact și informare, forma de manifestare a celor mai activi și mai talentați dintre noi (elevi, profesori, părinți, bunici).

Pentru echipa LTN va fi o imensă bucurie să vă prezentăm activitățile zilnice desfășurate de elevii noștri, să facem cunoscute acțiunile realizate împreună cu partenerii noștri, să satisfacem curiozitatea firească manifestată de viitorii elevi, părinții și bunicii acestora.

Într-o lume în continuă schimbare, ne dorim ca website-ul LTN să se constituie într-o platformă mereu actuală, oglindă a unei dintre cele mai creative școli din România. Vă invităm să ne vizitați, atât virtual cât și în campusul LTN din str. Buzești nr. 14-18, sector 1, București. Pentru orice informații, vă stăm la dispoziție și pe pagina de Contact.