Fiecare an înseamnă, în viața unei școli, întâlnirea cu noi elevi dar și despărțirea de o generație. Fiecare experiență aduce bucuria curiozității și tristețea încheierii.

Promoția 2017, Generația 5 and Go On, așa cum și-au spus, cu haz și simpatie pentru faptul ca LTN împlinește 5 ani în anul lor de absolvire, a încheiat cu bine etapa de liceeni a vieții lor.

10 elevi cu personalitate au promovat astăzi examenul de Bacalaureat. Reușita lor este îmbinația dintre calitățile personale – intelectuale și creative, seriozitate în pregătire și relația construită cu profesorii ce i-au pregătit pentru examene.

Le mulțumim așadar doamnei profesor Ecaterina Stanca, limba și literatura română, doamnei și domnului profesori Petriceanu, matematică, doamnei profesor Rodica Cherciu, informatică, doamnei profesor Ioana Stoica, fizică, domnului profesor Costin Bătrânescu, biologie și domnului profesor Adelin Nedelea, geografie pentru că sunt dedicați meseriei lor, pentru susținere și pentru răbdare.

Ca oameni ce au făcut parte din viața lor, ne bucurăm că drumul vieții le este deschis încotro doresc ei să meargă, fie că este vorba de studii superioare în România sau în străinătate și le dorim să depășească orice greutate cu aceeași încredere în forțele proprii de care au dat dovadă acum.

Felicitări Generație 5 and Go On, LTN are încredere în voi!