Liceul Teoretic Național a participat în perioada 14-24 septembrie 2017 la Târgul de carte școlară Gaudeamus, organizat de Radio România – lider constant pe piaţa de radio, prin Centrul Cultural Media Radio România, în colaborare cu Primăria Municipiului Bucureşti.

Târgul GAUDEAMUS Carte Şcolară, manifestare organizată în mod tradiţional la începutul anului şcolar, cu o ofertă adecvată momentului, face parte dintr-un program de anvergură naţională, iniţiat şi derulat de Radio România din anul 1994 – Programul LECTURA – al cărui principal obiectiv este susţinerea, prin evenimente, a culturii scrise în ţara noastră.

Liceul Teoretic Național a fost pentru prima dată prezent la Târgul de carte școlară, pentru a promova activitatea școlii noastre, a ne întâlni cu părinți și elevi, a genera discuții și dezbateri despre viitorul educației din România. Pe lângă prezentarea LTN și a programelor unice educative pe care le desfășurăm, participanții au primit Revista ”D’ale LTN-ului” și au reflectat cu folos la câteva vorbe de duh ce se extrăgeau dintr-un coș cu răvașe pregătite de elevii liceului.