Tehnologia, inovația și știința sunt visuri pe care Liceul Teoretic Național le promovează și le împlinește în cadrul programelor unice educative desfășurate. După deschiderea Laboratorului de Robotică și inițierea atelierelor de fabricație aditivă din cadrul programului ”Educație pentru viață” împreună cu Universitatea Politehnica București, găzduim un proiect inovator: Minimizer pune la dispoziția elevilor chiar în campusul LTN, posibilitatea realizării unei statuete 3D.

Procesul este complex, dar incredibil de rapid: dupa ce se realizează un full body scan, un designer grafic din echipa Minimizer se ocupă de editare pentru ca toate detaliile să fie perfecte; după ce capătă textură, fotografia 3D este imprimată cu ajutorul unei imprimante 3D de ultimă generație.

minimizer

Conceptul inedit Minimizer te poate imortaliza pe tine și pe cei dragi în 3D. Figurinele nu sunt doar palpabile, ci și fotorealiste, ele reprezentând o adevărată clonă a ta în miniatură.

Echipa Minimizer se află la etajul 5 al Liceului Teoretic Național, gata să te scaneze pentru ca mai apoi să îți realizeze propria statuie în miniatură. Poți beneficia de reduceri și mai ales, poți participa la un concurs pentru a câștiga o statuetă! Pentru participare, găsești detalii pe pagina lor de Facebook și în cadrul Liceului Teoretic Național.

minimizer

minimizer