Warning: Undefined array key "hidden" in /home4/liceu/public_html/wp-content/plugins/fusion-builder/shortcodes/fusion-gallery.php on line 756

Ședința Consiliului Elevilor din LTN

După alegerile din luna noiembrie, când elevii din clasele de gimnaziu și de liceu și-au ales reprezentanții claselor și vicepreședintele, respectiv secretarul Consiliului Elevilor din Liceul Teoretic Național, pe data de 7 decembrie 2017, a avut loc prima ședință a Consiliului, prezidată de Alexandru Hosu – președintele Consiliului Elevilor ales încă de anul trecut pentru un mandat de 2 ani, Alexandru Mocanu, vicepreședinte al Consiliului Elevilor alături de colega lor Andreea Diana Dan, secretar al Consiliul Elevilor.  

La această întâlnire au participat și dna. prof. dr. Silvia Moraru, director, fondator al LTN, dna. Anca Moraru, director executiv, fondator al LTN precum și profesorii diriginți.

Ordinea de zi a cuprins ca punct principal discutarea și aprobarea Programului de activități al Consiliului Elevilor pe anul școlar 2017 / 2018.

Activitățile ce urmează a fi realizate de Consiliul Elevilor vizează o multitudine de aspecte cum ar fi pregătirea academică a elevilor, conduita acestora precum și organizarea activităților non-formale. Conducerea LTN a apreciat modul în care Consiliul Elevilor se implică în activitatea școlii și a asigurat membri acestuia de tot sprijinul pentru realizarea obiectivelor propuse.

Uneori adulții ascultă de copii iar în această zi și nu numai, în cadrul Liceului Teoretic Național, a fost rândul lor să fie creativi și să inițieze proiecte foarte interesante.