Premierea elevilor lunii octombrie 2017

Anul acesta a câștigat 3 turnee de tenis de câmp în Malta, unul la simplu la categoria ei de vârstă (14 ani) și 2 la dublu-fete, primul la categoria ei de vârstă și celălalt la categoria de 16 ani. A participat la ”Kids Sports Festival”, organizat de Primăria Capitalei, reprezentând cu mândrie Liceul Teoretic Național, deși avea un program extrem de încărcat cu antrenamentele și selecția pentru lotul național de juniori. Se numește Ioana Zvonaru, elevă în clasa a VIII-a B și a obținut datorită meritelor ei titlul de ”Elevul lunii octombrie 2017”.

Alături de Ioana, a cărei poveste am scris-o deja pe blogul LTN, în luna octombrie a obținut același titlu de ”Elevul lunii octombrie 2017” și Ilinca Stănescu din clasa a X-a A. O prezență discretă, delicată, modestă și extrem de perseverentă în legătură cu pasiunile sale, Ilinca este vicecampioană pe echipe la Campionatul European de karate. A obținut și medalia de bronz, la individual, în cadrul aceluiași Campionat. Ilinca Stănescu face karate de 8 ani și deși nu se laudă cu preocupările ei, noi am descoperit-o și ne mândrim că a ales să fie parte din familia LTN.

Le urăm campioanelor noastre mult succes la competițiile ce vor urma, succes la teze și Sărbători Fericite alături de cei dragi!