Serbare la grădiniță

15 decembrie 2017

Dacă anul trecut ideea unei ”serbări” la care și părinții sunt actori principali alături de micuții de la grădiniță a avut succes, anul acesta, sub același concept de a petrece timp împreună, pe 15 decembrie s-a desfășurat Serbarea de la grădinița LTN sub coordonarea doamnei educatoare Mirela Glonț.

Părinți, copii și ajutoarele moșului au participat la un atelier de confecționat coronițe și tablouri tematice, astfel că pentru câteva zeci de minute adulții au fost din nou copii, așezați pe scăunele mici, cu degetele mânjite de culori. După acest moment creativ a urmat o piesă de teatru prezentată de câțiva copii care participă la cursurile extracurriculare de teatru pentru copii. Am văzut astfel că, dacă suntem cuminți și știm cel puțin o poezie sau un colind, Moș Crăciun vine negreșit, indiferent de vremea de afară.

Venirea moșului a alungat emoțiile micilor actori, iar părinții s-au bucurat de o mică recepție cu ceai cald și fursecuri puse la dispoziție special pentru această ocazie.

Le urăm tuturor micuților și părinților LTN sărbători fericite și o vacanță minunată!

2018-08-19T15:37:18+00:00

Liceul Teoretic Național

Liceul Teoretic Național este deschis elevilor de toate vârstele, începând cu grădinița și terminând cu ciclul liceal

Experienţă şi încredere

Liceul Teoretic Național este un produs al dragostei pentru copii, al experienței, al speranței și al încrederii în sistemul de învățământ românesc

Colaborare în parteneriat

Elevii și părinții sunt partenerii LTN