A început școala!

Astăzi elevii Liceului Teoretic Național au reînceput școala. Au venit dis de dimineață veseli, odihniți și dornici să-și revadă colegii și profesorii. Nerăbdarea lor s-a dovedit a fi îndreptățită fiindcă au avut parte de câteva surprize plăcute. Campusul i-a așteptat strălucind de curățenie și viu colorat. Laboratorul nou de tehnologie, dotat în timpul vacanței cu chromebook-uri de ultimă generație va fi o nouă atracție unde mijloacele IT&C vor fi ultilizate în cadrul lecțiilor, inclusiv pentru evaluarea formativă și acordarea de feedback fiecărui elev.

În multe alte laboratoare, cabinete și săli de clasă au găsit materiale didactice noi și foarte interesante, în pas cu noutățile din știință și tehnologie.

Pentru că au terminat tezele, în perioada care urmează aproape toți elevii școlii vor participa la evaluări naționale, la concursuri și olimpiade școlare. Așa încât deși mai sunt doar trei săptămâni până la vacanța dintre semestre activitățile academice vor fi numeroase și cu importante beneficii pentru pregătirea copiilor.

Echipa LTN urează mult succes tuturor elevilor!