Warning: Undefined array key "hidden" in /home4/liceu/public_html/wp-content/plugins/fusion-builder/shortcodes/fusion-gallery.php on line 756

Vizită la ferma ”Cocoșul Roșu”

La Liceul Teoretic Național lucrăm la construirea unor tradiții, formăm valori și mai ales reușim să împlinim visuri. O asemenea tradiție este și excursia la Ferma ”Cocoșul Roșu” care se înscrie în programul propriu al LTN ”La pas prin țara mea”.

În fiecare an, în fiecare anotimp, copii claselor a I-a vizitează ferma pentru a-și însuși experiența unei vieți în mijlocul naturii creatoare, a animalelor și a plantelor.

Aproape ca într-o poveste, elevii experimentează transformările naturii și funcționarea unei ferme în funcție de anotimp. Și pentru că anul acesta vremea a fost prielnică, copiii au avut parte de experiențe de neuitat: plimbare cu tractorul, frământarea aluatului pentru a face colaci, coacerea pâinii, o masă copioasă din produsele fermei, vizită la staulul cu animale unde s-au împrietenit cu ponei și căprițe, focul viu din vreascuri la care s-au încălzit.

Vizita la ferma ”Cocoșul Roșu” este o lecție de viață care nu poate fi predată în bănci nici măcar cu ajutorul noilor tehnologii. Copiii și doamnele profesoare așteaptă cu nerăbdare următoarea vizită la fermă care va revela provocările primăverii.