1 Martie la LTN

1 Martie e o ocazie de zâmbete și sclipiri în priviri, chiar dacă anotimpurile au luat-o razna anul acesta. Iarna de afară nu ne împiedică să ne bucurăm de soare chiar dacă acesta este cu dinți și mai ales de compania colegilor și de atmosfera de la școală care este deopotrivă încărcată de seriozitate dar și plină de voioșie și relaxată.

Cu mic, cu mare, determinați și veseli, elevii Liceului Teoretic Național au venit astăzi la școală pentru a-și continua pregătirea academică și a întâmpina primăvara la Târgul de Mărțișor pentru care s-au pregătit încă de acum câteva săptămâni. Asemenea entuziasm nu merită amânare!

Târgul reprezintă o tradiție deja în cadrul LTN și încurajează elevii, părinții și echipa LTN să aprecieze micile creații artistice care iau forma mărțișoarelor și mai ales, de timpul petrecut împreună!

Aici, în școală, tradițiile și sărbătorile se pregătesc din timp și sunt prilej de a ne bucura laolaltă de împărtășirea valorilor comune, de a ne dezvolta și evolua ca oameni, în fiecare zi, unde lecțiile de viață ne călăuzesc fie că suntem adulți sau copii.