Warning: Undefined array key "hidden" in /home4/liceu/public_html/wp-content/plugins/fusion-builder/shortcodes/fusion-gallery.php on line 756

100 zile de școală

Vă mai aduceți aminte gândurile din primele 100 de zile de școală? Vă mai aduceți aminte bucuria de a descoperi lumea alături de ceilalți copii? Dar de bucuria de a împărtăși din cunoașterea dumneavoastră celorlalți? Dar ați făcut din acest lucru o sărbătoare, ați sărbătorit școala de dragul ei, pentru bucuria de a fi acolo unde totul este firesc, unde e freamăt, veselie, unde poți visa liber, cu ochii deschiși ce vei face tu când vei fi mare, cum vei cuceri lumea, cum vei proiecta cele mai interesante jucării, cele mai rapide mașini, cum vei marca cele mai senzaționale goluri, cum totul este în puterea ta să schimbi lumea? Îți mai aduci aminte? Câtă pasiune în fiecare gest, cât freamăt, câtă emoție…

Ce bine e să faci din fiecare zi de școală o sărbătoare, să conștientizezi progresul tău în fiecare pas mic pe care îl faci, să te vezi înflorind pe tine și pe cei de lângă tine.

100 înseamnă puțin, având înainte miile de zile de școală ce vor urma, dar primele zile de școală înseamnă atât de mult, înseamnă atât de mult când este și entuziasm, când este atât de multă energie.

Da, aceasta este lansarea ta în spațiul cunoașterii. Da, aceasta este provocarea noastră, să păstrăm entuziasmul pentru cunoaștere!