LTN își premiază elevii

În fiecare lună Liceul Teoretic Național își sărbătorește și premiază elevii cu rezultate deosebite și care își urmează pasiunile realizând performanță.

În luna noiembrie LTN a premiat Echipa NEITH-2 formată din elevii de liceu: Alexandru Mocanu, Diana Dan, Andrei Chiran și Mihai Agalopol. Aceștia au participat împreună la competiția AstroPi. Ei au propus un proiect care investighează condițiile de viață pe o navă spațială trimisă într-o misiune de colonizare a altei planete.

Elevul lunii decembrie a fost Ioana Stoica, din clasa a VIII-a, care s-a remarcat prin calități deosebite la limba și literatura română, valorificate în cadrul a numeroase participări și premii la olimpiade și concursuri de profil.

La începutul anului a fost premiată Theodora Gorănel din clasa a VII-a pentru obținerea locului III la Campionatul Național de Sabie dar și pentru rezultate foarte bune la olimpiada de limba română și la concursul COMPER și Vlad Stancu din clasa a VIII-a pentru rezultatele obținute la Olimpiada de Chimie și concursul BEBRAS de Informatică.

Ne mândrim cu ei și îi susținem să atingă un înalt potențial de performanță și creativitate! Felicitări!