LTN își premiază elevii

În fiecare lună Liceul Teoretic Național își sărbătorește și premiază elevii cu rezultate deosebite și care își urmează pasiunile realizând performanță.

În luna noiembrie LTN a premiat Echipa NEITH-2 formată din elevii de liceu: Alexandru Mocanu, Diana Dan, Andrei Chiran și Mihai Agalopol. Aceștia au participat împreună la competiția AstroPi. Ei au propus un proiect care investighează condițiile de viață pe o navă spațială trimisă într-o misiune de colonizare a altei planete.

Elevul lunii decembrie a fost Ioana Stoica, din clasa a VIII-a, care s-a remarcat prin calități deosebite la limba și literatura română, valorificate în cadrul a numeroase participări și premii la olimpiade și concursuri de profil.

La începutul anului a fost premiată Theodora Gorănel din clasa a VII-a pentru obținerea locului III la Campionatul Național de Sabie dar și pentru rezultate foarte bune la olimpiada de limba română și la concursul COMPER și Vlad Stancu din clasa a VIII-a pentru rezultatele obținute la Olimpiada de Chimie și concursul BEBRAS de Informatică.

Ne mândrim cu ei și îi susținem să atingă un înalt potențial de performanță și creativitate! Felicitări!

2018-08-19T15:29:41+00:00

Liceul Teoretic Național

Liceul Teoretic Național este deschis elevilor de toate vârstele, începând cu grădinița și terminând cu ciclul liceal

Experienţă şi încredere

Liceul Teoretic Național este un produs al dragostei pentru copii, al experienței, al speranței și al încrederii în sistemul de învățământ românesc

Colaborare în parteneriat

Elevii și părinții sunt partenerii LTN