O Europă cu steluțe-n frunte

/, Modelul LTN/O Europă cu steluțe-n frunte

O Europă cu steluțe-n frunte

Cosmin Stoica

Profesor Economie și Științe Socio-umane
Coordonator al programului Învață de la viață

La 73 ani, Uniunea Europeană, a fost sărbătorită de năzdrăvanii ei nepoței eurocreativi și eurobucuroși ai claselor pregătitoare de la Liceul Teoretic Național.

Bunicuța Europă, ajutată de profesorii Maria Bondoc, Andreea Ion și Cosmin Stoica, le-a depănat din acquis-ul cu amintiri, întâmplări minunate despre prietenia dintre cei 28 de copii, țări frumoase, mai mari sau mai mici. Nu au lipsit nici poveștile amuzante cu Maineken Piss sau cele cu gust de ciocolată.

Uniunea Europeană ne-a mai povestit pe unde a umblat și pe unde s-a oprit, de la Atlantic la Marea Neagră, în acești împliniți ani.

Euronepoțeii LTN, au încercat să îi prezinte Uniunii Europene câte-n lună și-n stele știu despre trecutul și prezentul ei.

Iar pentru viitor, s-au gândit să decupeze și să-i pună stegulețe și steluțe-n fruntea oarecum brăzdată de politici economice și sociale.

2018-08-19T15:28:12+00:00

Liceul Teoretic Național

Liceul Teoretic Național este deschis elevilor de toate vârstele, începând cu grădinița și terminând cu ciclul liceal

Experienţă şi încredere

Liceul Teoretic Național este un produs al dragostei pentru copii, al experienței, al speranței și al încrederii în sistemul de învățământ românesc

Colaborare în parteneriat

Elevii și părinții sunt partenerii LTN