Galeria Elevilor Lunii – Proiect marca LTN

Lansat începând cu anul școlar 2016-2017, proiectul educativ „Elevul Lunii” își propune să-i facă pe tineri să-și exerseze spiritul democratic prin aprecieri și alegeri asumate, să încurajeze competiția loială și corectă, să descopere și să recompenseze talentele și performanțele fiecărui elev.

Astfel în fiecare lună a anului școlar, Echipa LTN propune unul sau mai mulți elevi care să obțină titlul de „Elevul Lunii”. Nominalizările se fac luând în considerare conduita, atitudinea față de școală și colegi, performanțele academice, premiile și participările la proiecte non-formale ale elevilor. Se organizează votarea, astfel încât elevi din toate clasele își exprimă liber și neviciat acordul pentru propunerile făcute.

La inițiativa Consiliului Elevilor, managementul școlii a aprobat „Galeria Elevilor Lunii” care va fi expusă permanent la parterul campusului LTN și se va completa lunar cu micii merituoși. Prezentăm mai jos Galeria Elevilor Lunii pentru anul școlar 2017-2018:

De la an la altul și de la lună la lună, observ cum elevii încep să se cunoască mai bine, să colaboreze, să-și dorească să fie remarcați și să obțină acest titlu. Proiectul acesta îi ajută de asemenea să integreze valori precum acceptarea, aprecierea celorlalți, formarea de standarde și obiective personale, individuale, lucru în echipă și dorința de a fi mai buni.

„Nici un elev nu termină LTN fără să știe la ce este bun” – spunea doamna director și fondator LTN, prof. dr. Silvia Moraru. Prin proiectele educative, Liceul Teoretic Național contribuie în fiecare zi la acest deziderat.