Lansarea Revistei „D’ale LTN-ului” s-a desfășurat în acest an școlar alături de părinți, elevi și membri ai Echipei LTN.

Alexandru Hosu, elev în clasa a XI-a, redactorul șef al revistei, dar și președintele Consiliului Elevilor a rostit un discurs emoționant în fața audienței, mulțumind mai ales colegilor care s-au implicat cu entuziasm în realizarea conținutului revistei.

Revista d'ale LTN-ului

Al doilea număr al revistei a demonstrat evoluția și creativitatea echipei de redacție, formată din elevi de la clasa a V-a până la clasele a XII-a. Cu toate acestea, în paginile revistei veți găsi cuprinse și performanțe ale colegilor lor mai mici, elevi din ciclul primar precum și activități care exprimă, în ansamblu, „Modelul LTN”, pe care îl trăim în fiecare zi în cadrul școlii noastre.

De la interviuri cu personalități de seamă, care sprijină și îndrumă ca și mentori „Modelul LTN – Școală pentru viață” (acad. N. V. Zamfir, jurnalist Selma Iusuf, prof. univ. dr. Dorin Sarafoleanu) sau relatări despre excursii tematice în cadrul cărora se desfășoară lecții integrate, interdisciplinare până la articole despre știință și noile tehnologii sau recenzii în limba engleză la cărți și filme, toate arată că preocupările LTN-iștilor sunt dintre cele mai diverse și interesante.

Indiferent de preocupările cititorilor noștri credem, fără falsă modestie, că paginile revistei „D’ale LTN-ului” vor trezi interesul pentru lectură chiar și celor mai aprigi critici!

Vă invităm așadar să ne citiți și de ce nu, să ne prezentați opiniile dumneavoastră sau chiar să contribuiți la următorul număr al revistei, pe adresa revista@liceulnational.ro!