Banner LTN

Început de an școlar la LTN!

Pe tot parcursul verii ne-am pregătit pentru acest moment și toate eforturile și gândurile noastre, ale echipei LTN, s-au îndreptat spre „Deschiderea anului școlar 2018-2019”.

Liceul Teoretic Național împlinește 7 ani de activitate: într-un fel, este ca și cum pornim împreună la un drum frumos de consolidare și creație a ceea ce va deveni școala noastră în următorii ani, la fel cum copii la 7 ani merg la școală în clasa I cu vise mărețe și minți curioase.

Școala pentru viață

Acest început de an școlar aduce câteva noutăți pentru toți elevii, fie ei noi sau nu. În primul rând, acest an marchează începutul utilizării Modelului LTN ca strategie și viziune educațională pe care o propunem familiilor elevilor noștri.

Angajamentele pe care le avem față de dumneavoastră, ca toți elevii să își descopere abilitățile până la finalul anilor de studiu și ca activitățile școlii să fie organizate astfel încât, pe lângă dobândirea informațiilor specifice procesului educativ elevii noștri să își dezvolte creativitatea, esențială unei vieți împlinite personal și profesional, își găsesc expresia practică în activitățile cuprinse în Modelul LTN.

Modelul LTN cuprinde și influențează toate activitățile din școală, de la metodele de predare utilizate, la tipologia activităților extracurriculare. Pe parcursul anului școlar, veți lua contact și veți cunoaște mai în detaliu felul în care acest Model influențează activitatea în școală.

Festivitatea de deschidere a anului școlar 2018-2019

Așteptăm cu nerăbdare și emoție să vă revedem sau să vă întâlnim la Festivitatea de deschidere a noului an școlar ce va avea loc luni, 10 septembrie 2018. La orele 8.30, nivelurile preșcolar și primar își vor începe călătoria, apoi la orele 10:30 nivelurile gimnazial și liceal vor porni în aventura provocărilor școlare.

Imaginea sutelor de participanți la această festivitate crează, în fiecare an, o amintire emoționantă pentru noi toți: părinți, bunici, elevi, parteneri și mentori ai LTN, profesori și echipa LTN, prieteni sau colaboratori. Vom transmite live pe Pagina noastră de Facebook întreaga Festivitate de Deschidere a anului școlar 2018-2019!

Vă transmitem tuturor gânduri bune și succes în noul an școlar!