Warning: Undefined array key "hidden" in /home4/liceu/public_html/wp-content/plugins/fusion-builder/shortcodes/fusion-gallery.php on line 756

Pachete cu bucurii – Serbarea de Crăciun

Au început de dimineață pregătirile, în campusul Liceului Teoretic Național. Moșul nu poate veni fără să aranjăm mocheta în sala de sport, să scoatem din depozit podoabele de sărbători, să adunăm lucrările micilor meșteșugari din clase, să împodobim brazii, să decorăm școala sau să ne asigurăm că am anunțat toți părinții și prietenii să fie pregătiți pentru acest eveniment!

Nu putem începe fără câteva repetiții care au avut loc în zilele dinaintea serbării și nici fără să avem emoții. Unde sunt emoții, sunt bucurii din suflet!

Craciun LTN

Grădinița LTN a întâmpinat astfel Moșul în ziua de 18 decembrie, dimineața, cu colinde și scurte poezii. Prichindeii costumați în port tradițional românesc, au cântat chiar și în limba engleză și apoi au participat la un atelier de pictat globuri alături de părinții care s-au transformat pentru câteva clipe în spiriduși creativi. Apoi, copiii fericiți și emoționați de prezența părinților și-au câștigat cu mândrie locul pe genunchii Moșului, unde au primit binemeritatele cadouri.

Moșul a lăsat daruri și pentru elevii de la nivelul primar, dar pentru că serbarea lor avea loc după prânz, Moș Crăciun a hotărât să se grăbească în drumurile sale și le-a lăsat darurile în seama unor ajutoare de nădejde. Iată că la ora 15:00 a început o mare sărbătoare a claselor de la nivelul primar: de la clasa pregătitoare, și până la clasa a IV-a, pe rând, elevii au prezentat publicului numeros colinde și dansuri de sezon. Ropote de aplauze au țâșnit din palmele părinților și a prietenilor care erau de față, ba chiar au dansat și au cântat împreună cu micii colindători. S-au făcut poze de grup, s-a petrecut românește la o masă cu produse preparate și aduse de părinți, s-au oferit zâmbete și îmbrățișări înainte de vacanța de iarnă.

Serbările de Crăciun de la LTN sunt un prilej de a fi împreună, de a reflecta alături de cei dragi la realizările de peste an sau la planurile de viitor, de a ne da mâna împăcați, urându-ne numai de bine înainte de sărbători.

Să ne revedem cu forțe proaspete în anul 2019 și nu uitați că școala nu intră niciodată în vacanță!