Lansare Modelul LTN Școală pentru viață

Modelul Liceului Teoretic Național: Școală pentru viață, Ion Moraru, Editura Niculescu, București, 2019.

Vă invităm să participați, marți, 14 mai 2019, ora 14:00, la Liceul Teoretic Național, situat în București, str. Buzești 14-18, sector 1, unde va avea loc lansarea cărții Modelul Liceului Teoretic Național: Școală pentru viață, semnată de Ion Moraru, în prezenţa mai multor personalități, mentori ai LTN.

Volumul publicat recent la Editura Niculescu ne invită în paginile sale să luăm parte la un excurs menit să suplimenteze într-un mod original coordonatele procesului instructiv-educativ, așa cum se desfășoară acesta în cadrul unei instituții private preuniversitare a cărei activitate se întinde deja pe o perioadă de șapte ani.

Acest Model există, se aplică și se perfecționează zi de zi, dovedind faptul că o școală privată preuniversitară din România are resursele de creativitate necesare să pregătească elevii pentru viață și nu doar pentru o profesie sau meserie.  

Întâlnirea se va încheia cu vernisajul expoziției Școală pentru viață, reprezentări artistice ale elevilor din Liceul Teoretic Național.

Ne susțin și ne recomandă:

Pentru informații suplimentare:
Alexandra Bărbulescu, Departament Comunicare
alexandra.barbulescu@liceulnational.ro
Tel: +40 761144404