Jurnal de vacanță

Mai țineți minte cum era în copilărie, când țineam jurnale, oracole și notițe? Bucuria de a păstra într-un caiet cele mai frumoase momente sau emoțiile unei întâmplări este o formă de a rămâne prezenți, indiferent că uneori privim în trecut sau ne imaginăm viitorul, luând în considerare toată evoluția noastră ca oameni. Fără jurnale și istorie, fără conștientizarea perpetuă a frumosului, nu putem merge înainte. 

Profesori și elevi, alături de echipa LTN au decis înainte de vacanță că merită să adunăm la un loc și să păstrăm vie atmosfera și întâmplările petrecute pe parcursul acestei vacanțe …. ALTfel. Inițiativa a venit și pe fondul situației în care ne aflăm, dar și pentru că ne este bine împreună, conectați, așa încât să știm că nu suntem singuri. De aceea am realizat o pagină de jurnal, o filă din povestea școlii noastre. Actualizăm zilnic această istorie și construim astfel împreună bucățele de visuri împlinite, activități recreative care aduc zâmbete și cunoaștere în sufletele celor mici și mari. 

Ce cuprinde jurnalul de vacanță? de la mărturii și relatări despre modul în care se desfășoară întâlnirile virtuale cu profesori și colegi, până la resurse educative și de petrecere a timpului liber, de la recomandări de lectură, concursuri, filme până la expoziții sau tururi virtuale în lumi îndepărtate la care acum avem acces chiar din sufrageria noastră, toate le găsiți pe pagina Jurnal de vacanță la LTN. Și toate sunt importante pentru noi pentru că sunt trăite, învățate și parcurse în școala pentru viață pe care o facem zi de zi. 

Trecut:

Aș ține un jurnal deoarece, atunci când voi fi mare, poate o să-l găsesc și o să văd cum era pentru mine perioada în care mă aflam la vârsta la care l-am scris. Vor fi amintiri prețioase din copilăria mea. (Bogdan, clasa a IV-a)

Prezent:

Aș ține un jurnal pentru că acesta este asemenea unui bun prieten și, mai mult, este disponibil oricând vrem noi. (Ana, clasa a IV-a)

Viitor:

Vreau să-mi țin jurnalul pentru a-mi planifica tot ceea ce-mi doresc să fac. (Sergiu, clasa a IV-a)

Jurnal de vacanță – urmărește-ne aici!