Deși suntem în scenariul roșu, noi ne bucurăm de energia pe care profesorii noștri o oferă elevilor, indiferent că aceștia sunt acasă sau la școală. Continuăm să facem educație pentru viață, în fiecare zi! Am început jurnalul școlii 100% online din cadrul Liceului Teoretic Național încă de marți, 20 octombrie 2020. Profesorii LTN sunt la școală, elevii învață de acasă, totul este pregătit pentru ca educația să nu stea pe loc. 

Suspendarea temporară a cursurilor din școli și grădinițe nu ne-a luat prin surprindere, în bună parte și datorită faptului că școala noastră folosește platforma Google Classroom pentru suport digital al activităților de la ore de multă vreme. Tehnologia și o învățare activă a ceea ce înseamnă să prevenim, mai degrabă decât să tratăm, ne ajută să trecem cu succes peste vreme și vremuri. Vom actualiza constant o pagină de jurnal școlar cu modalitatea de desfășurare a activității didactice în cadrul Liceului Teoretic Național. 

scoala online

Ne asigurăm că elevii noștri din cadrul tuturor nivelurilor de școlaritate beneficiază de educație de calitate, fără sincope, și fără a sări peste lecțiile din programele școlare. Respectăm prevederile deciziilor autorităților statului și distanțarea fizică, dar nu promovăm o distanțare socială sau lipsa de interacțiune cu familiile și elevii LTN. Suntem în permanență ancorați în realitățile momentului, la clasă, în sistem online, acolo unde predarea, învățarea și evaluarea continuă să se realizeze conform calendarului anului școlar 2020-2021. 

Succes tuturor în provocările acestui an școlar!