În siguranță la școală

Liceul Teoretic Național este pregătit pentru reluarea activității didactice în sistem tradițional, „față în față”, începând cu data de 8 februarie 2021. Fără îndoială că, dacă autoritățile statului vor adopta alte măsuri, noi le vom respecta și ne vom adapta realității.

În acest sens, Liceul Teoretic Național a demarat activitățile necesare, în scopul pregătirii școlii pentru începerea cursurilor „față în față”. Cum anume ne pregătim pentru aceasta, veți vedea în cele ce urmează:

  • Am completat măsurile de protecție sanitară deja stabilite, prin achiziționarea și montarea în școală, în fiecare clasă, a unor lămpi UV-C, 38 W, în scopul sterilizării și dezinfectării zilnice a spațiilor școlare.
  • Am demarat procesul de vaccinare împotriva SARS-CoV-2 a membrilor Echipei LTN (până în prezent 85 % au efectuat deja primul vaccin).
  • Organizăm, în data de 5 februarie 2021, o sesiune de pregătire continuă a Echipei LTN, punând accentul pe integrarea tehnologiilor IT&C în procesul didactic,  în scopul continuării asigurării unei pregătiri academice de calitate pentru elevii noștri.

Opiniile dumneavoastră, părinți, mentori și prieteni ai LTN, în calitate de parteneri în procesul educațional, sunt importante pentru noi, astfel încât suntem întotdeauna deschiși sugestiilor comunicate.