Mirela Glonț

Glont Mirela

Am știut încă din liceu că activitatea mea profesională se va desfășura tot într-o școală, dar că la un moment dat mă voi așeza de cealaltă parte a catedrei. Ulterior mi-am dat seama că acest obiect de mobilier își are rolul lui, dar locul meu confortabil este pe scăunel, pe covor, înconjurată de glasuri de copii și de îmbrățișări de mânuțe dragi.

Am absolvit Liceul Pedagogic ”Mircea Scarlat”, din Alexandria în anul 2007, continuând studiile la Universitatea din București, Facultatea de Științe ale Educației, Specializarea Învățământ Primar și Preșcolar. În anul 2020 am obținut gradul didactic 2. În cei 12 ani de experiență didactic, am încercat să transmit încredere, siguranță, protecție, susținere micuților care au pășit în lumea magică a grădiniței.

Toamna anului 2014 a reprezentat pentru mine un nou început, moment în care m-am alăturat Liceului Teoretic Național și am făcut cunoștință cu prima grupă de preșcolari care pășeau pentru prima dată la Grădinița LTN. Astăzi mă bucur să pun bazele care vor conduce către formarea personalității copiilor și să întâlnesc pe holul școlii foști elevi deveniți între timp adolescenți.