STOP CLICKING, START MOVING!

ERASMUS+ KA210-SCH PROJECT

Noul proiect ERASMUS+ de mobilitate în domeniul educației școlare, pe care Liceul Teoretic Național îl derulează în perioada 01.09.2022-01.03.2024, alături de încă 4 școli partenere din România, Turcia, Polonia și Republica Cehă:

  • Szkola Podstawowa im. Mikolaja Kopernika w Lazynie II, Polonia
  • Hüseyin Avni Cöllü Ortaokulu, Antalia, Turcia
  • Zakladni Skola, Slapanice, Republica Cehă
  • Liceul Tehnologic Cojasca, jud. Dâmbovița, România

Printre obiectivele proiectului Erasmus+ se află și redescoperirea jocurilor copilăriei, acele jocuri desfășurate în aer liber, activități recreative în natură, care să le reamintească copiilor să socializeze, să se privească, să se îmbrățișeze și să râdă împreună.

Activitățile acestui proiect îi încurajează pe elevi să petreacă mai mult timp în aer liber, cu prietenii, decât în fața unui ecran.

Echipa LTN este reprezentată de 10 elevi. Pe parcursul proiectului vor avea loc patru mobilități organizate în fiecare dintre țările partenere, iar Liceul Teoretic Național va fi gazdă pentru o săptămână, în perioada 1-5 mai 2023.

Prima mobilitate a proiectului s-a desfășurat în Republica Cehă, în luna ianuarie 2023 iar elevii noștri au participat, timp de o săptămână, la activități culturale, schimb de experiență și transfer de bune practici, alături de ceilalți participanți din Polonia, Turcia și Cehia.

https://stopclicking.name.tr/