Susține LTN

  • Persoanele Fizice ne pot susține redirecționând 2% din impozitul pe venit către Asociația Pro Școală și Familie, Liceul Teoretic Național.
  • Liceul Teoretic Național, principalul proiect educațional dezvoltat de Asociația Pro Școală și Familie, poate fi susținut și prin sponsorizări ale persoanelor juridice plătitoare de impozit pe profit sau ale microîntreprinderilor plătitoare de impozit pe venit. Sponsorizarea se poate realiza prin încheierea unui contract de sponsorizare și virarea sumei în contul Asociației Pro Școala și Familie până la 31 decembrie 2019.

Persoana de contact pentru încheierea contractelor de sponsorizare este doamna Nicoleta Teodorescu, director economic, nicoleta.teodorescu@liceulnational.ro. Intenționăm ca fondurile obținute din sponsorizări să fie direcționate pentru refacerea și modernizarea spațiului exterior al campusului, cu consultarea Consiliului Reprezentativ al Părinților și a Consiliului Elevilor.

  • Suntem deschiși oricăror forme legale de sprijin material sau financiar pentru a dezvolta Proiectele pentru Educație ale Liceului Teoretic Național.

Formularele se găsesc la recepția LTN și la departamentul de contabilitate (la parter), iar noi ne vom ocupa de transmiterea lor către Administrația Financiară de care aparțineți.

Detalii și Informații:

Director Economic:
nicoleta.teodorescu@liceulnational.ro

Casieria LTN: Str. Buzești 14-18, sector 1, București.

Cont BRD: RO57 BRDE 445S V093 0713 4450 (RON)