Mihaela Zavodnik

Am pornit de la  experiența de a fi artist liric al Operei Naționale București,  apoi am continuat cu managementul de backstage al spectacolelor și evenimentelor culturale, unde am interacționat cu componentele vitale ale unor producții artistice chiar de anvergură, ca de exemplu Inaugurarea Universității Titu Maiorescu corpul nou, în 3 martie 2011, spectacol organizat în colaborare cu Orchestra Camerata Regală, la pupitrul dirijoral aflându-se dirijorul Jin Wang și artiști ai Operei Naționale București și ai Operei Române din Cluj colegi dragi cu care am împărțit magia scenei o parte din drumul vieții mele artistice.. Am cunoscut și am lucrat cu artiști consacrați a căror prezență și experiență mi-au înnobilat universul profesional artistic, dar și cel uman.

 Am continuat să mă implic în realizarea spectacolelor pentru copii, am scris teatru pentru copii și am montat trei dintre acestea: Crearteria, Poveste de Crăciun, Povești amestecate.

 M-am alăturat echipei LTN după alți câțiva ani de experiențe magice în domeniul educațional: spectacole muzical coregrafice, basme muzicale, sau spectacole ȋn colaborare cu teatre de păpuși, management al unor proiecte educative și nu numai. 

Dezideratul meu profesional și personal este ca fiecare copil – elev al Liceului Teoretic Național, să realizeze importanța și frumusețea școlii pentru viață, acea educație care se face non-formal, dincolo de orarul clasic.