Modelul LTN

/Modelul LTN
Modelul LTN2018-07-23T06:32:03+00:00

Proiecte LTN

Contribuim prin proiectele noastre la crearea unui concept unic în România în care accentul se pune pe aplicabilitatea noţiunilor teoretice din cadrul modulelor și atelierelor, valorizarea potenţialului nativ al copilului, cultivarea pasiunilor și îndemânării acestuia.

Educatie pentru viata

Educație pentru Viață

Educație pentru Viață este viziunea fundamentală a Liceului Teoretic Național și paradigma după care toată echipa LTN își concretizează activitatea.

Mai mult
La pas prin tara mea

La Pas prin Țara Mea

De la grădiniță până la clasa a 12-a, toți elevii participă anual la 2 excursii, fiecare cu o tematică diferită și pe un alt traseu.

Mai mult
Mai mult decat scoala altfel

Mai mult decât „Școala Altfel”

Liceul Teoretic Național extinde programul MEC ”Școala Altfel” prin activități alternative și non-formale care să contribuie la un firesc al descoperirii și experimentării.

Mai mult
Burse LTN

Primește o șansă pentru educație

Liceul Teoretic Național în parteneriat media cu Radio România, prin Radio România Cultural și Digi 24, cu sprijinul Universității Politehnica București, oferă 2 burse pe an elevilor din mediul rural care obțin rezultate deosebite.

Mai mult
Burse LTN

Jocul LTN

Scopul proiectului este evaluarea formativă și orientarea vocațională a elevilor claselor a X-a din LTN. Astfel, elevi, părinți și profesori vor ști la finalul clasei a X-a a copiilor lor respectiv a elevilor LTN, care este talentul, vocația, potențialul și direcția de îndrumare academică și profesională a tinerilor.

Mai mult
Burse LTN

Studioul FOTO

În cadrul LTN a fost amenajat un studio foto unde se realizează o activitate de producție specifică menită să asigure nevoile liceului nostru.
Studioul găzduiește și cursuri de specialitate organizate ca activități extracurriculare unde elevii noștri au posibilitatea să deprindă sau să se perfecționeze în acest domeniu.

Mai mult
Burse LTN

Clubul de robotică

Echipa construiește roboți și participă la concursuri din domeniu. Folosim motoare, servo, senzori, programare și imprimarea 3D.

Mai mult
Burse LTN

Elevul Lunii la LTN

Este un program lansat începând din luna martie a acestui an (2107) în cadrul căruia, printr-o procedură extrem de democratică elevii și profesorii fac propuneri și aleg  elevul care s-a făcut remarcat prin realizări deosebite, într-o lună a anului școlar.

Mai mult
Burse LTN

 Revista „D-ale LTN-ului”

Revista își propune să fie o platformă de afirmare a tuturor talentelor și cunoștințelor elevilor, a personalității și creativității lor. Primul număr tipărit al revistei a fost lansat joi, 25 mai 2017, cu prilejul „Zilei Culturii”.

Mai mult

Liceul Teoretic Național

Liceul Teoretic Național este deschis elevilor de toate vârstele, începând cu grădinița și terminând cu ciclul liceal

Experienţă şi încredere

Liceul Teoretic Național este un produs al dragostei pentru copii, al experienței, al speranței și al încrederii în sistemul de învățământ românesc

Colaborare în parteneriat

Elevii și părinții sunt partenerii LTN