Modelul LTN

/Modelul LTN
Modelul LTN2018-09-09T18:06:52+00:00

Modelul LTN – Școală pentru viață

„Modelul LTN – Școală pentru viață” demonstrează că o școală românească particulară poate găsi suficiente resurse de creativitate pentru a se înscrie pe drumul modernizării „de jos în sus” așa cum se întâmplă în tot mai multe școli și țări ale lumii. Echipei LTN, părinților și elevilor le va  reveni misiunea să utilizeze creativ posibilitățile pe care acest Model le oferă, în scopul sincronizării permanente a activităților educative la schimbările produse în societate.

Continuare
Invata de la viata

Învață de la Viață

„Învață de la viață” este un proiect din cadrul „Modelului LTN – Școală pentru viață” care cuprinde activități destinate dezvoltării personalității elevilor și afirmării aptitudinilor creative ale acestora.

Mai mult
La pas prin tara mea

La Pas prin Țara Mea

De la grădiniță până la clasa a XII-a, toți elevii participă anual la 2 excursii, fiecare cu o tematică diferită și pe un alt traseu.

Mai mult
Mai mult decat scoala altfel

Mai mult decât „Școala Altfel”

Liceul Teoretic Național extinde programul MEN ”Școala Altfel” prin activități alternative și non-formale care să contribuie la un firesc al descoperirii și experimentării.

Mai mult
Jocul LTN

Jocul LTN

În cadrul LTN punem accent pe evaluarea formativă și orientarea vocațională a elevilor claselor a X-a. Astfel, elevi, părinți și profesori vor ști la finalul clasei care este talentul, vocația, potențialul și direcția de îndrumare academică și profesională a tinerilor.

Mai mult

Grădina LTN

„Grădina LTN” este un program educativ care reia o inițiativă materializată acum mai bine de 100 de ani de reformatorul școlii românești, Spiru Haret. În acest scop s-a amenajat „Grădina LTN” constând în micro-culturi de legume, fructe de pădure și flori.

Mai mult

Expozițiile LTN

Programul „Expoziții permanente” este destinat familiarizării elevilor cu evoluțiile tehnologice în trei domenii de mare interes: electronică, comunicații, fotografie. O serie de lecții cu tematică adecvată se vor desfășura în spațiul unde sunt realizate expozițiile.

Mai mult

Târgurile LTN

„Târgurile LTN” este un program educativ destinat afirmării creativității și personalității elevilor LTN care depășește zona dezbaterilor teoretice.

Mai mult

Activități extracurriculare

Pachetul de Activități extracurriculare cuprinde module cu tematici dintre cele mai diverse pentru care optează grupuri de elevi de la toate nivelurile de clase.

Mai mult

Liceul Teoretic Național

Liceul Teoretic Național este deschis elevilor de toate vârstele, începând cu grădinița și terminând cu ciclul liceal

Experienţă şi încredere

Liceul Teoretic Național este un produs al dragostei pentru copii, al experienței, al speranței și al încrederii în sistemul de învățământ românesc

Colaborare în parteneriat

Elevii și părinții sunt partenerii LTN