Loading...
Acasă2021-03-15T17:28:19+03:00

Vezi mai multe detalii aici sau vizitează-ne canalul de youtube:

Suspendarea temporară a cursurilor din școli și grădinițe nu a luat prin surprindere Liceul Teoretic Național. În bună parte și datorită faptului că școala noastră folosește platforma Google Classroom pentru suport digital al activităților de la ore de multă vreme. Tehnologia și o învățare activă a ceea ce înseamnă să prevenim, mai degrabă decât să tratăm, ne ajută să trecem cu succes peste vreme și vremuri.

Vom actualiza constant această pagină cu modalitatea de desfășurare a activității didactice în cadrul Liceului Teoretic Național.

0
Promovabilitate 100% la examenele naționale
0
Elevi înscrişi
0
Ani de activitate educaţională

Noutăți LTN

Liceul Teoretic Național

Educația se reflectă în fiecare clipă a orarului vieții, din școală și din afara ei. Liceul Teoretic Național este o familie formată din profesori, părinți și copii. Elevii LTN deprind o gândire critică, creatoare, o cultură generală temeinică pentru a deveni cetățeni responsabili și activi ai comunității.

“Niciun elev să nu termine Liceul Teoretic Național fără să știe la ce este bun.”

Director prof. dr. Silvia Moraru

Școala pentru viață este mai mult decât un slogan.

Este o realitate și o experiență de care ne bucurăm zi de zi la Liceul Teoretic Național.

Elevi, părinți și profesori ne recomandă și au încredere în noi

La început am fost neîncrezătoare despre procesul lecțiilor online, însă după prima săptămână am realizat că totul este incredibil de natural, aici vorbesc din perspectiva copiilor. Iris știe ce are de făcut, înțelege, știe cum să se comporte într-un cadru online. Meritul tehnologiei și sensibiliatea cu care doamna Pellegrini se apropie de ei ca grup și de fiecare în parte, m-au făcut să înțeleg: am făcut o alegere corectă alegând LTN.

Cu siguranță este important faptul că școala este deschisă la tehnologie, însă cum reușiți dumneavoastră să „spargeți“ barierele monitoarelor, iar cei mici se simt din nou în clasă, este incredibil și este doar aportul dumneavoastră, ca profesori. Copii noștri sunt norocoși! Vă mulțumesc din suflet!

Raluca Băleanu, mama elevei Iris Arnici, clasa I

La sfârșitul zilei, fac bilanțul și meditez asupra acestei experiențe unice și asupra grelelor încercări prin care trecem cu toții. Paradoxal poate, dar, deși la distanță, această experiență ne-a adus mai aproape pe unii de alții: profesorii sunt mai îngăduitori, iar elevii apreciază mai mult eforturile profesorilor. A apărut acel spirit de “we are in this together“!

Lucia-Alina Oprea-Martinov, Profesor matematică, LTN

Stimată doamnă profesoară,
Vrem să vă mulțumim din suflet pentru tot ceea ce faceți pentru David și colegii lui!
Suntem recunoscatori pentru profesionalismul, nivelul de excelență și experiența dumneavoastră, cât și pentru căldura, înțelepciunea și afecțiunea cu care îi tratați pe copii!
Prezența și implicarea dumneavoastră fac o diferență uriașă, atât pe timp de liniște, cât și în această perioadă tulbure și tulburătoare pe care o parcurgem.
Vă asigurăm de tot respectul și recunoștința noastră și vă dorim zile liniștite, sănătate și să ne revedem cu bine, într-o normalitate regăsită.

Cu mult drag,

Delia Vasile, Părinte elev LTN, clasa a VI-a
Ecaterina Stanca

Vedeți că mă gandesc la voi în aceste momente dificile. Vă doresc multă sănătate, răbdare, înțelepciune și mai ales cumpătare și respectarea normelor de precauție și de protecție. Gândiți-vă să vă protejați pe voi, dar și pe semenii voștri! Nu pierdeți timpul, ci folosiți-l pentru a studia, așa nu vă lăsați copleșiți de situația complicată în care ne aflăm.

Ecaterina Stanca, Profesor limba română, LTN

Limitările fizice nu sunt limitările minții și nici ale imaginației

Go to Top