Educație pentru Viață

//Educație pentru Viață
Educație pentru Viață 2017-09-28T08:47:38+00:00

Educație pentru Viață

Educatie pentru viata

Educație pentru Viață  este viziunea fundamentală a Liceului Teoretic Național și paradigma după care toată echipa LTN își concretizează activitatea. Mai mult, Educație pentru Viată este un program unic în România, în cadrul căruia se desfășoară mai multe proiecte menite să împlinească obiectivele strategice propuse:

  • Campanie de conștientizare a conceptului Educație pentru Viață la nivel de paradigmă, apoi de aplicație.
  • Promotorii educației pentru viață sunt profesori, părinți și copii, comunitatea LTN, care acționează din interior spre exterior pe principiul: Începe schimbarea cu tine! sau Arată tu propriul exemplu de educație pentru viață!.
  • Educație pentru Viață este un concept bazat pe principiile integrării aplicate, ale corelației și convergenței.
Educatie pentru viata

Aplicații ale Programului Educație pentru Viață

  • Liceul Teoretic Național desfășoară evenimente educaționale, științifice, culturale, de divertisment, conturând astfel cultura educației pentru viață în școala românească.
  • Pachet de cursuri extracurriculare predat de mentori externi: specialiști în domeniul lor de activitate, personalități de renume, persoane publice.
  • Educație pentru viață constituie un cadru de afirmare a unor idei novatoare pentru modernizarea învățământului românesc. Motivul pentru care am creat această platformă de dezbateri și unde vă invităm să vă prezentați părerile, ideile, gândurile, preocupările, experiențele legate de necesitatea îmbunătățirii învățământului românesc este convingerea noastră că școala de azi nu trebuie să pregătească elevii doar pentru o profesie sau o meserie, ci pentru viață, pentru a putea activa și a se adapta într-o lume într-o continuă și spectaculoasă schimbare.
Educatie pentru viata

Coordonator Program Educație pentru Viață

Prof. Cosmin Stoica
cosmin.stoica@liceulnational.ro

Liceul Teoretic Național

Liceul Teoretic Național este deschis elevilor de toate vârstele, începând cu grădinița și terminând cu ciclul liceal

Experienţă şi încredere

Liceul Teoretic Național este un produs al dragostei pentru copii, al experienței, al speranței și al încrederii în sistemul de învățământ românesc

Colaborare în parteneriat

Elevii și părinții sunt partenerii LTN