Vine vara și odată cu ea, vacanța! Liceul Teoretic Național pregătește pentru elevii săi o experiență de vacanță, pe cât de distractivă, pe atât de plină de cunoștințe și deprinderi. (perioada 20 iunie – 29 iulie 2022)

Vă invităm să petreceți alături de noi o vacanţă inteligentă, frumoasă, relaxantă şi interesantă! 

Este momentul ideal pentru a vă face prieteni noi, dar și de a dovedi cât puteți fi de creativi, de spontani, de dornici de a petrece un timp frumos pe parcursul verii, în cadrul atelierelor pregătite cu mult drag.

De-a lungul celor șase săptămâni tematice, vom descoperi locuri noi, la pas prin București, muzee, parcuri, cofetării, ne vom juca în aer liber, vom lua parte la ateliere creative în lumea artelor, a teatrului, a muzicii, a dansului sau a științei, ne vom exersa abilitățile de comunicare în limba engleză, vom participa la cluburi de lectură, dezvoltare personală și nu în ultimul rând, zilnic, vom derula activități sportive. 

Perioada de desfășurare este pe parcursul a șase săptămâni, între 20 iunie și 29 iulie 2022.

Prețul este de 950 lei/ săptămână (include TVA, masa de prânz, gustările, activitățile și materialele folosite, ieșirile din școală/ vizitele, transportul, intrările la muzee, atelierele tematice cu invitați, spectacolele de teatru din școală sau din afara școlii).

Părinții care aleg 3-4 săptămâni de activitate vor beneficia de un preț de 900 lei/ săptămână, iar cei care aleg 5-6 săptămâni vor beneficia de prețul de 850 lei/ săptămână. 

Programul este între 08:30 și 16:30.