Vine vara și odată cu ea, vacanța! Liceul Teoretic Național pregătește pentru elevii săi o experiență de vacanță, pe cât de distractivă, pe atât de plină de cunoștințe și deprinderi.

Vă invităm să petreceți alături de noi o vacanță inteligentă, frumoasă, relaxantă și interesantă!

Este momentul ideal pentru a vă face prieteni noi, dar și de a dovedi cât puteți fi de creativi, de spontani, de dornici de a petrece un timp frumos pe parcursul verii, în cadrul atelierelor pregătite cu mult drag.

De-a lungul celor cinci săptămâni tematice, vom descoperi locuri noi, la pas prin București- străzi, muzee, parcuri, ne vom juca în aer liber, vom lua parte la ateliere creative în lumea artelor, a teatrului, a muzicii, a dansului sau a științei, ne vom exersa abilitățile de comunicare în limba engleză, vom participa la cluburi de lectură, de muzică, de gătit, grădinărit și de dezvoltare personală și nu în ultimul rând, zilnic, vom derula activități sportive.

Perioada de desfășurare este pe parcursul a cinci săptămâni, între 26 iunie și 28 iulie 2023.

Prețul este de 1250 lei/săptămână (include TVA, masa de prânz, gustările, activitățile și materialele folosite, ieșirile din școală/ vizitele, transportul, intrările la muzee, atelierele tematice cu invitați, spectacolul de teatru din școală).

Părinții care aleg 3-4 săptămâni de activitate vor beneficia de o reducere de 10% (1125 lei), iar cei care aleg 5 săptămâni, vor beneficia de o reducere de 15% (1060 lei).

Programul este între 08:30 și 16:30.