Utilizarea produselor și serviciilor oferite de https://www.liceulnational.ro/ se aplică fiecărui utilizator în parte și presupun acceptarea în totalitate a acestora și acordul dvs. vizavi de termenii și condițiile de mai jos.

Accesul și utilizarea site-ului https://www.liceulnational.ro/și a platformelor digitale asociate sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Site-ul https://www.liceulnational.ro/ este proprietatea Liceului Teoretic Naţional cu sediul în Mun. Bucureşti, sector 1, str. Buzeşti nr. 14-18, având CIF 31106258, acreditat prin Ordinele MEN nr. 4615/2017 și 4947/2018

Termeni generali

https://www.liceulnational.ro/ include: texte, imagini, materiale audio-video, baze de date, servicii, logo-uri, reclame și constituie “conținutul” site-ului menționat, care este proprietatea Liceului Teoretic Național.

Liceul Teoretic Național își rezervă dreptul, unilateral, de a schimba, corecta, modifica, adăuga și/sau retrage prezentii termeni, fără a anunța în prealabil. Aceste schimbări vor intra în vigoare din momentul publicării lor pe https://www.liceulnational.ro/.
Totodată, Liceul Teoretic Național. poate limita accesul la site sau la anumite facultăți din site, poate aduce limitări anumitor IP-uri, fara notificari și fără vreo răspundere.

Utilizarea conținutului site-ului

Informațiile prezente pe https://www.liceulnational.ro/ sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestui site se înțelege orice persoana fizică sau juridică care va accesa acest site.

Puteti copia și tipări conținutul site-ului https://www.liceulnational.ro/ pentru folosința dvs. personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul https://www.liceulnational.ro/ nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat.

Utilizarea site-ului https://www.liceulnational.ro/ presupune acceptarea acestor termeni și condiţii de utilizare.

Nu sunt permise:

  • modificarea, publicarea, transmiterea, transferul, vânzarea, distribuția de materiale realizate prin reproducerea, afișarea sau modificarea conținutului https://www.liceulnational.ro/ fara obtinerea acordului prealabil a Liceului Teoretic Național;
  • îndepartarea însemnului care marchează dreptul de autor al https://www.liceulnational.ro/ asupra conținutului acestuia;
  • reproducerea conținutului https://www.liceulnational.ro/ și trimiterea acestuia catre alte website-uri sau servere sau alte mijloace de stocare a informației;
  • preluarea, prelucrarea, reproducerea și folosirea informațiilor obținute prin intermediul https://www.liceulnational.ro/ în scopuri comerciale.

Este interzisă orice utilizare a conținutului https://www.liceulnational.ro/ în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislația în vigoare.

Drepturi de autor

Conținutul https://www.liceulnational.ro/ este proprietatea Liceului Teoretic Național și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricăror date, imagini, texte, grafică, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe aparținand https://www.liceulnational.ro/, fara obtinerea unui acord prealabil de la deținătorii de drept, se pedepsește conform legilor în vigoare.

Limitarea răspunderii

Liceul Teoretic Național nu este răspunzător pentru niciun fel de pagube, directe sau indirecte, rezultate din:

  • utilizarea sau imposibilitatea utilizării informatiilor https://www.liceulnational.ro/;
  • acces neautorizat la datele utilizatorului;
  • declarații/acțiuni ale unei terțe părți asupra serviciilor https://www.liceulnational.ro/;
  • achiziția de bunuri și servicii complementare rezultate din tranzacții sau mesaje primite și începute prin/de pe https://www.liceulnational.ro/;
  • orice alte probleme legate de serviciile oferite de https://www.liceulnational.ro/.

În condițiile în care considerați ca un anumit material aflat pe site încalcă drepturile de proprietate intelectuală sau orice alte drepturi, este necesară semnalarea acestei situații la adresa info@liceulnational.ro.

Site-ul https://www.liceulnational.ro/ este oferit în această formă fără alte garanții. Liceul Teoretic Național nu este și nu poate fi responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale https://www.liceulnational.ro/ sau ale continutului acestuia.

Dreptul aplicabil

Termenii și Condițiile prezente, precum și orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestora sau din accesarea / funcționarea / disfuncționalitatea site-ului se supun dreptului intern român. Limba folosită pentru Termeni și Condiții este limba română În caz de litigiu numai instanțele românești din București vor fi considerate competente. Utilizatorul site-ului acceptă să adere la acesti Termeni și Condiții.

Utilizatorul site-ului https://www.liceulnational.ro/ confirmă că a citit și acceptat acești Termeni și Condiții. Utilizarea site-ului de către utilizator implică acceptarea necondiționată a acestor Termeni și Condiții.

Schimbări ale site-ului

Site-ul https://www.liceulnational.ro/ își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului său. De asemenea, https://www.liceulnational.ro/ își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conținut.

Anumite părți ale conținutului publicat pe https://www.liceulnational.ro/ pot să fie furnizate de terțe persoane cu care site-ul are relații contractuale în acest sens. De asemenea, https://www.liceulnational.ro/ nu este responsabil de conținutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

Modificarea prezentei secțiuni de termeni și condiții

Site-ul https://www.liceulnational.ro/ își rezervă dreptul să schimbe acești termeni, modificând versiunea și data adoptării noului regulament fără îndeplinirea unor alte formalități. Accesul în site, în contul dvs. de utilizator și folosirea serviciilor noastre după momentul notificării sau al afișării link-ului privind schimbările pe prima pagina a site-ului implică faptul că v-ați dat acordul asupra noilor termeni.