Viața în școală

/Viața în școală
Viața în școală2018-10-19T12:56:35+00:00

Viața în școală

Burse LTN

Primește o șansă pentru educație

Liceul Teoretic Național în parteneriat media cu Radio România, prin Radio România Cultural și Digi 24, cu sprijinul Universității Politehnica București, oferă 2 burse pe an elevilor din mediul rural care obțin rezultate deosebite.

Mai mult
Revista LTN

Revista
„D-ale LTN-ului”

Revista „D’ale LTN-ului” este o plaformă de afirmare a pasiunilor și preocupărilor elevilor LTN dar și un mijloc de afirmare a întregii comunități LTN: profesori, părinți, mentori și colaboratori.

Mai mult
Elevul lunii la LTN

Elevul Lunii
la LTN

Printr-o procedură extrem de democratică elevii și profesorii fac propuneri și aleg elevul care s-a făcut remarcat prin realizări deosebite, într-o lună a anului școlar.

Mai mult
Club robotica LTN

Clubul de robotică

Clubul de robotică dezvoltă roboți și participă la competiții tehnologice de profil. elevii beneficiază la club și folosesc motoare, servo, senzori, programarea și imprimarea 3D.

Mai mult
Studio foto LTN

Studioul FOTO

Studioul foto-media găzduiește activități de producție specifică menite să asigure nevoile liceului nostru, cursuri de specialitate organizate ca activități extracurriculare unde elevii au posibilitatea să deprindă sau să se perfecționeze în acest domeniu.

Mai mult

Liceul Teoretic Național

Liceul Teoretic Național este deschis elevilor de toate vârstele, începând cu grădinița și terminând cu ciclul liceal

Experienţă şi încredere

Liceul Teoretic Național este un produs al dragostei pentru copii, al experienței, al speranței și al încrederii în sistemul de învățământ românesc

Colaborare în parteneriat

Elevii și părinții sunt partenerii LTN