Elevul lunii

Elevul lunii2018-10-19T12:53:27+00:00

Elevul lunii la LTN

„Elevul Lunii” este un program lansat începând din luna martie 2017 în cadrul căruia, printr-o procedură extrem de democratică elevii și profesorii fac propuneri și aleg  elevul care s-a făcut remarcat prin realizări deosebite, într-o lună a anului școlar.

Au fost acordate până acum următoarele distincții:

 • Martie 2017: Echipa de robotică care a realizat robotul LTNiX, formată din: Flavio Melinte, Delia Melinte, Alexandru Ciot, Cătălin Smaranda, Radu Bucurescu.
 • Aprilie 2017: Tudor Păișanu, clasa a VII-a, care a obținut medalia de bronz la Olimpiada Națională de Matematică.
 • Mai 2017: Alexandru Hosu, elev clasa a X-a, Președintele Consiliului Elevilor, Redactor șef al Revistei „D’ale LTN-ului”
 • Octombrie 2017: 

Ioana Zvonaru, clasa a VIII-a B: Este singura jucătoare de tenis din România, la categoria ei de vârstă, care a câștigat anul acesta turnee internaționale. Federația Română de Tenis a convocat-o pentru selecția națională și a ajuns în lotul național.

Ilinca Stănescu, clasa a X-a A – Vicecampioană la Campionatul European de karate și medalia de bronz individual la același campionat. Face karate de 8 ani.

 • Noiembrie 2017 – Echipa NEITH – În cadrul concursului internațional ASTROPI, elevii au fost selecționați pentru ideea realizării unui proiect care să studieze și să investigheze condițiile de viață pe o navă spațială trimisă într-o misiune de cucerire pe o altă planetă: Mocanu Alexandru, clasa a IX-a A, Agalopol Mihai, clasa a X-a A, Chiran Andrei, clasa a X-a A, Dan Diana, clasa a X-a A.
 • Decembrie 2017 – Stoica Ioana, clasa a VIII-a A – Rezultate excepționale și premii la mai multe olimpiade și concursuri naționale de Limba și literatura română.
 • Ianuarie 2018

Stancu Vlad, clasa a VIII-a A – Rezultate excepționale și premii la mai multe olimpiade și concursuri naționale de Limba și literatura română, Chimie și Informatică.

Gorănel Theodora, clasa a VII-a – Rezultate excepționale și premii la mai multe olimpiade și concursuri naționale de Limba și literatura română și locul III pe echipe la Campionatul Național de Sabie.

 • Februarie 2018 – Radu Aldea, clasa a VII-a – Premiul I la concursul național de Pictură ”Winter, the Magic Season”.
 • Martie 2018 – Delia Melinte, clasa a XII-a A – Rezultate excepționale la învățătură și cel mai bun punctaj obținut în LTN la simulările interne și cele oficiale ale examenului de Bacalaureat.
 • Aprilie 2018

Yasmine Salemi, clasa a X-a B – Participare activă la activități non-formale, contribuție deosebită la Revista „D’ale LTN-ului”, Interviuri luate membrilor Consiliului Științific al LTN.

Cristea Matei Alexandru, clasa a IV-a A – Participare și premii obținute în cadrul Clubului de Șah „MMI Andrei Murariu”, participare la Târgul de Mărțișoare din LTN, rezultat maxim la Concursul COMPER – matematică.

 • Mai 2018

Adela Sârbu, clasa a IX-a B – Concursul Național de Comunicări Științifice, faza județeană – Premiul II.

Beatrice Pop, clasa I A – Premiul II la concursul național de Pictură ”Winter, the Magic Season”.

 • Iunie 2018 – Echipa Aqua Team Expert a obținut premiul pentru inspirație în cadrul expoziției First Lego League Junior, ediția Aqua Adventure 2018, prezentând un model lego motorizat ce utilizează apa de ploaie pentru a uda o grădină de legume și flori precum și invitația de a participa la expoziția internațională a First Lego League Junior ce se va desfășura pe 15 și 16 iulie 2018 în Nagoya, Japonia: Tudor Brâncuș – clasa pregătitoare B, Ștefan Dumitrescu – clasa I B, Carolina Bârnaure, clasa a II-a, Ștefan Cristea, clasa II-a, Victor Rotaru – clasa  a II-a, Daniel Bulilete – clasa a III-a. 

Liceul Teoretic Național

Liceul Teoretic Național este deschis elevilor de toate vârstele, începând cu grădinița și terminând cu ciclul liceal

Experienţă şi încredere

Liceul Teoretic Național este un produs al dragostei pentru copii, al experienței, al speranței și al încrederii în sistemul de învățământ românesc

Colaborare în parteneriat

Elevii și părinții sunt partenerii LTN